Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Margo Małgorzata (5969 niezalogowanych)
15 Postów

(LucynaBogdanska)
Wiking
Pszepraszam ale ja tez nie rozumie?? Masz 3tys miesiecznie i chcesz do NO?? Ale ok nie musze rozumiec!! Ja tez wybieram sie ale niestety jestem zmuszona.Po 15 latch w pracy zaklad sie rozlecial. Corka zaczela studia wiec kasa potrzebna.Maz nie zarabia kokosow.Gdybym miala prace i takie zarobki to nigdy bym nie zostawila rodziny!!Mam nadzieje ze Ci sie uda trzymam kciuki!!! Pozdrawiam!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
kogoś chyba poniosło... skoro 10 tys na pół etatu wystarczy na utrzymanie i pod waunkiem, że w miedzy czasie nie znajde kolejnego pół etatu - to i tak wystarczy pobujać się 3 lata - zysk? - nauka języka..... więcej powściągliwości słownej poszę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
Chochlik napisał:
Gosia1973 napisał:
nie chcę wegetować - chcę pracować.. na początek pół etatu.. później pewnie coś się znajdzie.... dziwi mnie zwykła nieuprzejmość niektórych.. Polak Polakowi nadal wilkiem? każdy z Was jakoś cienko, bo cienko - zaczynał.. czy ktoś z Was chce wracać do Polski?? nie sądzę - chyba lęk przed kolejnymi emigrantami, którzy nie daj Boże znajdą pracę - przykre przykre.. a w Polsce co się ma zostawić? pensje 3 tys zł i 19 lat doświadczenia... no i? no i nic.... bo emerytura z tego żadna

3000zł 6000nok

na szmacie zarobisz ????? na poczatek

12000nok 6000tyś

pokój od 3000nok

jedzenie nooo 3000nok skromnie

jakis bilecik prądzik necik hmmmm

polak polakowi wilkiem czy dupą chcesz dorabiać???????????

przykro ze musialem to napisac
3tys pokoik???? moze byc ciezko chyba ze po za miastem

OD 3000 TYS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
ale kur.wa ciezki przypadek sie trafil!!!!
Ty lepiej zostan w Polsce i pilnuj synka- niech sie chlopak jezykow uczy!!!
Pani Ksiagowa z 19 letnim stażem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Gosia1973 napisał:
to skoro mówisz, że aż tak źle - to co Ty tam robisz? zasiłek??? no ok.. więc skoro tak ciężko o pracę Pani do sprzątania - w takim razie zaryzykuje - mąż z Polski mnie utrzyma - ja będe w Norwegii pracowała na 0,5 etatu - w między czasie przez 3 lata nauczę się języka - i za 3 lata zapraszam do mojego biura księgowego w Oslo.... bo sprzątaczką być nie mogę - brak wykształcenia

masz zajebiste podejście do życia i wyjazdu .....takich osób nam trzeba przede wszystkim optymizm .

PS.... mnie w norge jest naprawdę dobrze a zarobki ......za 7 tygodni tyle co za rok w PL i stały kontrakt więc nie jest tak żle ale mam fach techniczny i się dogadam po ichniejszemu języku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
można jeszcze powiedzieć że biznes to biznes a dupa to dupa.Dupa ma przepustke przewozową ale nie na długi okres no chyba ze kochliwy jakis sie znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Proszę was przyjedzie najlepiej do Oslo, Stawanger albo do Bergen.
Tam praca leży na ulicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Gosia1973 napisał:
kogoś chyba poniosło... skoro 10 tys na pół etatu wystarczy na utrzymanie i pod waunkiem, że w miedzy czasie nie znajde kolejnego pół etatu - to i tak wystarczy pobujać się 3 lata - zysk? - nauka języka..... więcej powściągliwości słownej poszęczy ty czytasz co ja pisze? 4mc szukała pracy z perfekcyjnym angielskim i referencje od pracodawcy z anglii w firmie sprzątającej. 10tysmax(czyt 8) a za mieszkanie płacą 9tys z tym ze mąż zarabia ponad 20.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Andre ved mark napisał:

PS.... mnie w norge jest naprawdę dobrze a zarobki ......za 7 tygodni tyle co za rok w PL i stały kontrakt więc nie jest tak żle ale mam fach techniczny i się dogadam po ichniejszemu języku

to żeś 311 razy uplusiony był strasznie zamożny w Polszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Chochlik napisał:
można jeszcze powiedzieć że biznes to biznes a dupa to dupa.Dupa ma przepustke przewozową ale nie na długi okres no chyba ze kochliwy jakis sie znajdzie

39 lat??? Z takim przebiegiem kariery nie zrobi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok